• ανακαλύψτε το νέο τρόπο μετακινησης στην πόλη
  • Ανακαλύψτε το νέο τρόπο μετακίνησης στην πόλη.

Δωρεάν η χρήση των δημοτικών ποδηλάτων του Κιάτου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας!

Από τις 16/9 και μέχρι τουλάχιστον τις 22/10, ο Δήμος Σικυωνίων σε συνεργασία με τη Cyclopolis προσφέρουν δωρεάν συνδρομές για τα δημοτικά ποδήλατα. Μοναδική προϋπόθεση είναι η κάθε βόλτα να μην ξεπερνάει τις 2 ώρες (αντί της μισής που ίσχυε έως σήμερα). Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός σχετικά με το πόσες φορές θα χρησιμοποιείτε το ποδήλατο κάθε μέρα.

H Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2014 στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής στις σύγχρονες πόλεις, μέσω της προώθησης ενός βιώσιμου μοντέλου κινητικότητας.

Αν είχατε ήδη ενεργό συνδρομή, αυτή θα επεκταθεί για όσο διαρκεί η ενέργεια. Αν όχι, η συνδρομή σας έχει ήδη επανενεργοποιηθεί αυτόματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση.

Αν δεν έχετε ακόμη κωδικούς, πατήστε το Εγγραφή, δηλώστε τα συνθηματικά σας και...

Καλές βόλτες!

Από το Σάββατο 26 Ιουλίου ξεκινάει η κανονική λειτουργία του συστήματος των δημοτικών ποδηλάτων στο Κιάτο.
Η εγγραφή είναι εφικτή από το κιόσκι του Σταθμού στον Προαστιακό και από το kiato.cyclopolis.gr, αρκεί ο χρήστης να διαθέτει τραπεζική (χρεωστική ή πιστωτική) κάρτα.
Οι χρήστες μπορούν να παραλαμβάνουν και να επιστρέφουν τα ποδήλατά τους σε οποιονδήποτε από τους 4 σταθμούς (χάρτης των σταθμών βρίσκεται στο: Χάρτες

Οδηγίες Χρήσης

δες βήμα-βήμα όλες τις οδηγίες για να απολαύσεις μια βόλτα με ποδήλατο